Spring For Livet – motion og samvær for ældre

13/09/2016

Photo credit: DGI

DGIs Spring For Livet event giver ældre muligheden for at deltage i European Week of Sport med en Idrætsdag onsdag d. 15. september fuld af aktiviteter.

Artiklen af Christine Mønsted Larsen, DGI

Flere ældre skal have muligheden for at leve et fysisk aktivt liv. Af denne grund afholdes Spring For Livet Idrætsdagen i København for +60 årige - og du kan komme med!

Spring For Livet Idrætsdagen skal give 60+ årige mulighed for at mødes på tværs af byen og være sammen om fysisk aktivitet.

Dagen kan også være inspiration til ældre, der ikke er fysisk aktive i hverdagen.

Målet med idrætsdagen er at give så mange ældre som muligt nogle gode, alsidige og sjove idrætsoplevelser med fokus på fællesskab.

Idrætsdagen bliver afholdt af en lang række af organisationer - DGI, Dansk Arbejderidrætsforbund, Pensionist Idræt, Dansk Vandrelaug, Aftenskolernes Samråd, FOF København, Danske Seniorer, Hovedstadens Røde Kors, Kultur N og Københavns Kommune.

Vil du i gang med motion eller finde en ny idræt så besøg vores åbne Facebookgruppe, hvor du løbende får åbne træningstilbud, nyheder om senioridræt og meget mere. Du kan desuden besøge www.aktivtaeldreliv.dk eller www.sundhed.kk.dk. Her få du en samlet oversigt over de mange motionstilbud der er i København.

Om Spring For Livet Idrætsdagen

Spring For Livet Idrætsdagen afholdes torsdag 15. september 2016, kl. 9-14, og er for ældre, der har lyst til motion og samvær med andre ældre. Programmet er sammensat så alle kan være med, og så der er noget for enhver smag - blandt andet:

  • Floorball
  • Yoga
  • Linedance
  • Gymnastik
  • Krolf
  • Selvforsvar
  • Og meget mere...

Kom og prøv kræfter med de mange aktiviteter. Du vælger helt selv hvor mange aktiviteter, du vil deltage i, og det kræver ingen forhåndstilmelding.

Bliv en del af Spring For Livet

Har du eller din forening lyst til at deltage i Spring For Livet med en aktivitet, er du meget velkommen til kontakte Christine Mønsted fra DGI. Det samme gælder, hvis du repræsenterer en organisation, der ønsker at indgå i partnerskabet omkring Spring For Livet.