Få et ”Runners high” på 24-meters højde i Nordhavn!

05/09/2017

Copenhagen Runners High er den seneste begivenhed, der kommer på Danmarks European Week of Sport-kalender i 2017. Et urbant trailløb, der giver dig højdemeter i benene og høj puls, Copenhagen Runners High giver deltagerne oplevelser med løb steder de normalt ikke færdes. På 30. September finder løbets 3. afdeling sted i Nordhavn og arrangeres i samarbejde med Udviklingsselskabet By & Havn.

Deltagerne skal tilbagelægge 5 gange ca. 1,2 km på en rute, der bl.a. giver dig intenst trappeløb på det 24 meter høje parkeringshus Lüders. Der sendes deltagerne 136 trappetrin op på Konditaget Lüders 2.400 m2 offentligt byrum, hvor man med sikkerhed både får syreben og en 1. klasses udsigt over bl.a. Øresund, Trekroner Fort, Refshaleøen, og den Svenske ”Lommabukten”.

Undervejs løber man på brostensbelagte, smalle gader, indånder den friske havluft langs havnekanten og nyder synet af de gamle bygninger i Nordhavnen.

Der er præmier til løbets 3 hurtigste mænd og kvinder. Desuden er der fede lodtrækningspræmier som alle i feltet har chancen for at vinde. Alle præmier er sponsoreret af Kaiser Sport og Ortopædi: http://www.kaisersport.dk/

Der er max 300 pladser, så skynd dig at sikre dig et startnummer!

Deltagerprisen er 135 kr. ved online tilmelding inden d. 26.09.2017.

Læs mere

Fotos og tekst: DGI