Hvilke holdspil vil du deltage i?

15/08/2017

Den første Holdspilsdag finder sted lørdag d. 23. september fra kl. 11-14, og begivenheden er en af Danmarks #BeActive European Week of Sport flagsskib-events i 2017. De gratis aktiviteter i København og Aalborg arrangeres af Center for Holdspil og Sundhed i samarbejde med DIF, DGI og Bevæg dig for livet.

Motion er sjovt, når man er sammen om det. KOM OG TAG NOGEN MED: Din mor, din nabo, din kollega... Hvem er du på hold med?

Målet er at introducere flere danskere til glæden ved fælleskabet i holdspil med udgangspunkt i koncepter som Fodbold Fitness, Håndboldfitness og MotionsFloorball.

De enkelte aktiviteter kommer til at foregå i samarbejde med lokale idrætsforeninger og giver mulighed for at få en lille smagsprøve på foreningslivet. Eventen henvender sig primært til voksne, som har lyst til at være mere fysisk aktive.

Holdspilsdagen sker i København forbindelse med FCK’s Playday fra kl.14. for børn på Blegdamsfælleden. I Aalborg finder eventen sted ved Nordkraft-bygningen på Kjellerups Torv.

Læs mere og tilmeld dig på hjemmesiden eller eventens Facebook side.

Tekst og fotos: Center for Holdspil og Sundhed (redigeret af ISCA)